Asianajotoimisto Advokatura Ky

Asianajotoimiston palvelut

Kiinteistöt, kiinteistökauppariidat, kaupanvahvistus

Kiinteistökauppoihin liittyy valitettavan usein riitoja ostajan ja myyjän välillä. Meillä on kokemusta tällaisiin riitoihin liittyvistä oikeudenkäynneistä. Ensisijainen tavoitteemme on pyrkimys asiakkaamme kannalta edulliseen sovinnolliseen ratkaisuun – hänen etunsa, lailliset oikeutensa ja toiveensa aina huomioiden.

Asianajaja Yrjö Tynillä on kuluttajariitalautakunnan jäsenenä runsaasti kokemusta rakentamiseen liittyvien riitojen ratkaisemista sekä myös omien rakennusprojektiensa myötä kokemusta ja asiantuntemusta rakentamisesta ja alan toimintatavoista, vaatimuksista ja käytännöistä.


Rikosoikeus

Rikoksesta epäillyllä ja rikoksen uhrilla asianomistajana on molemmilla oikeus käyttää avustajaa jo esitutkinnassa ensimmäisestä poliisikuulustelusta alkaen. Esitutkintavaihe on ratkaisevan tärkeä koko rikosprosessin lopputuloksen kannalta, joten yhteyden ottaminen avustajaan on järkevää heti esitutkinnan alussa turhien riskien välttämiseksi sekä omien oikeuksien tiedostamiseksi ja turvaamiseksi.

Rikoksesta epäiltyjen osalta huolehdimme puolustajan tehtävissä epäillyn oikeuksien toteutumisesta niin pienissä kuin laajemmissakin rikosasioissa. Saat meiltä tueksesi tarvitsemasi ammattilaisen avun, joka turvaa lailliset oikeutesi ja sen, ettet jää yksin virkakoneiston rattaissa.

Asianomistajia rikosprosessissa ja viime kädessä oikeudenkäynnissä avustaessamme esitämme asiantuntevasti asiakkaamme rangaistus- ja korvausvaatimukset ja opastamme tarpeen tullen myös korvausten perimisessä.


Kansainvälinen yksityisoikeus, Venäjä-osaaminen

Hoidamme asianajotoimeksiantoja myös Venäjän kielellä. Meillä on runsaasti kokemusta niin yritysten kuin yksityistenkin henkilöiden Venäjään liittyvissä toimeksiannoissa sekä Suomessa että Venäjällä. Toimistolla on hyvät kansainväliset yhteydet useisiin asianajotoimistoihin Venäjällä, USA:ssa, Kanadassa sekä Euroopassa.

Tyypillisiä Venäjään liittyviä toimeksiantoja ovat rajat ylittävät perintö-, avioero- ja riita-asiat sekä rajat ylittävät kiinteistöjen omistuksiin liittyvät rekisteröinti- ja myyntiasiat.


Vahingonkorvaukset

Vahingonkorvausasioissa on aina vähintään kaksi osapuolta eivätkä vastuut ole välttämättä selviä, vaan ne vaativat asiantuntevaa selvittämistä.

Avustamme vahingonkorvausasioissa niin vahingonkärsijää kuin vahingon aiheuttajaakin. Avustamme sinua vahingonkorvausasioissa perustuupa vahingonkorvausvaatimus sopimussuhteeseen, rikosasiaan tai mihin tahansa muuhun perusteeseen ja oletpa sitten vahingonkärsijä tai se, jolta vahingonkorvausta vaaditaan.


Perintöoikeus

Toimistollamme on kattava kokemus asiakkaidemme avustamisessa perintöön liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä.

Testamenttia laadittaessa kartoitamme asiakkaan tilanteen kokonaisvaltaisesti, jolloin voimme laatia juuri sinulle sopivan testamentin. Annamme luonnollisesti oikeudellista neuvontaa myös perintöveroasioissa.


Perunkirjoitus ja perukirjat

Toimistollamme on vankka kokemus perunkirjoituksista ja perukirjojen tekemisestä.

Avustamme perunkirjoituksen jälkeisissä asioissa, kuten osituksissa ja perinnönjaoissa ja toimimme myös pyydettäessä pesänselvittäjinä ja -jakajina.


Asianajaja Raimo E. J. Kantolan laatimat testamentit

Toimistollamme on lukuisa määrä pankkiin talletettuja asianajaja Raimo E. J. Kantolan laatimia testamentteja. Testamenteista on testamentin tekijän hallussa kopio, johon alkuperäisen testamentin säilyttäminen pankin tallelokerossa on kirjattu.

Ota yhteyttä meihin, mikäli tarvitset alkuperäisen testamentin.


Lapsi- perheoikeus

Lapsen asema ja etu ovat tärkeässä roolissa lasta koskevissa ratkaisuissa ja päätöksenteossa.

Toimistomme asiantuntijat hoitavat muun muassa lasten huoltoon, tapaamisoikeuteen ja elatukseen liittyviä riitoja ja oikeudenkäyntejä.


Työoikeus

Annamme neuvontaa ja avustamme yrityksiä ja yksityishenkilöitä kaikissa työoikeudellisissa kysymyksissä, kuten työsuhteiden päättämiseen liittyvissä neuvotteluissa ja riita-asioiden hoitamisessa tuomioistuimissa.


Yritysjuridiikka

Tarjoamme juridisia palveluja yrityksille muun muassa yritysten perustamisessa, osakassopimusten laadinnassa, sopimusjuridiikassa, yritysjärjestelyissä, riitojen ratkaisuissa, oikeudenkäynneissä ja konkurssiasioissa.

Финская коллегия адвокатов

Наше бюро является членом Коллегии адвокатов Финляндии. Адвокат обязан соблюдать в своей деятельности закон и надлежащую юридическую практику.

Адвокатское бюро «Адвокатура»
Kirkkokatu 20 D 57
48100 Kotka FINLAND

тел: +358 40 758 1662
Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.
Рег. номер: 3222276-7

Copyright © 2022 Asianajotoimisto Advokatura Ky